United Spaces

United Spaces Lindholmens topmoderne facilitet tilbyder et inspirerende arbejdsmiljø, der opfordrer til kreativitet og samarbejde.

 

Deres fleksible arbejdsområder imødekommer en række forskellige behov, herunder private kontorer, dedikerede skriveborde og hot-desks, alle udstyret med den nyeste teknologi og højhastighedsinternet for at sikre produktivitet. United Spaces forstår vigtigheden af et velafbalanceret arbejds- og privatliv, derfor tilbyder de faciliteter såsom wellness-aktiviteter, café og lounge-områder, der hjælper dig med at genoplade og forblive energisk i løbet af dagen.

 

United Spaces sætter en ære i at fremme et støttende fællesskab af ligesindede fagfolk. Alle arrangementer og netværksmuligheder giver medlemmer mulighed for at forbinde og samarbejde, dele viden og ressourcer for at nå deres mål.

 

Med fleksible lejebetingelser og personlig support fra United Spaces-teamet er co-working- og kontorløsningen i Lindholmen den perfekte løsning for enhver virksomhed, der søger en premium arbejdsplads.

At United Spaces, we truly appreciate the importance of design and quality, and we proudly set high standards for our suppliers. Our arena at Lindholmen offers two outstanding Phonealone booths that have garnered an overwhelmingly positive response from our valued customers. We couldn’t be more thrilled with the feedback we’ve received!

Emma Haglund, Community Manager

United Spaces Göteborg Telefonboks Mødeboks coworking

Galleri

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

Kom forbi til en snak og hør forskellen

Er du nysgerrig på vores produkter? Besøg vores showroom i hjertet af København NV. Vi byder på en varm kop kaffe, mens du oplever stilheden. Vi ses!
Book
Møde