Eliminer bakterier og vira i PhoneAlone boksen

Automatisk desinficering

Fra

8.995 

DKK

Alle priser er ex. moms

Aldrig har det været nemmere at desinficere din telefonboks. Med PhoneAlones UV-løsning desinficeres alle synlige overflader i boksen på mindre end tre minutter.

ex. moms

Beskrivelse
I dag er det vigtigere end nogensinde før at holde kontoret rent for at mindske spredning af bakterier og vira. Det gælder selvfølgelig også PhoneAlone telefonboksene, og derfor har vi udviklet en automatiseret UV-løsning, som på under tre minutter desinficerer alle synlige overflader i boksen efter brug. Vores revolutionerende UV-løsning monteres nemt øverst i boksen og sikrer, at alle i virksomheden kan benytte PhoneAlone telefonboksene bekymringsfrit. Samtidig gør løsningen det nu mindre besværligt at rengøre væggene på indersiden af boksen. Alle telefonbokse er nemlig beklædt med filt eller andet lydabsorberende materiale, som nedsætter støjen, men er svært at rengøre for bakterier. Nu rengøres væggene nemt og problemfrit med UV-løsningen, der samtidig fungerer som en effektiv hjælp for virksomhedens rengøringspersonale.
Sådan virker det
Fordele

PhoneAlones UV løsning er udviklet og gennemtestet i samarbejde med UVC by EFSEN

Efsen UV & EB Technology er en dansk, familiedrevet virksomhed, der siden 1986 har arbejdet med UV-løsninger.

Scroll to Top

Automatisk desinficering

8.995

DKK

Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

Kom forbi til en snak og hør forskellen

Er du nysgerrig på vores produkter? Besøg vores showroom i hjertet af København NV. Vi byder på en varm kop kaffe, mens du oplever stilheden. Vi ses!

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Book
Møde