FAQ

Du kan lægge en ordre ved at klikke på knappen BESTIL DIN PHONEALONE BOKS på produktsiden eller udfylde vores kontaktformular ved at trykke på knappen "KONTAKT OS" øverst til højre på siden.

Du kan også kontakte os på info@phonealone.dk og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. 

 

 

Ja, vi tilbyder leasing af vores PhoneAlone bokse. 

 

Kontakt os for at finde den rigtige løsning til dit behov.

Vores telefon- og mødebokse nedsætter støj med min. 32 dB. Se vores lydtest her.

Hvad vil det sige? Alt omgivende støj udenfor boksen er dæmpet til et niveau, hvor du ikke længere bliver forstyrret og din samtale inde i boksen, vil ikke kunne forstås i rummet uden for boksen. 

Det er nemt at flytte en telefonboks på f.eks. en møbelhund. 

Som noget nyt produceres PhoneAlone dobbeltboksen og mødeboksen nu med integrerede hjul. 

Alt du skal gøre er at skrue fødderne på boksen tilbage og boksen bliver nem at skubbe rundt.

Står du overfor en større flytning, er du velkommen til at kontakte os for hjælp til flytning af dine bokse. 

Obs. sørg for at have et rent gulv, da småsten og skidt kan sætte sig i hjulet og ridse gulvet. 

Telefonboksen har to lydsvage ventilatorer, der sørger for en luftgennemstrømning på min. 200 m3 i timen. 

 

Mødeboksen og Dobbeltboksen har fire lydsvage ventilatorer, der sikrer en luftgennemstrømning på min. 400 m3 i timen. 

 

De effektive, men stille ventilatorer sikrer et behageligt indeklima. Disse aktiveres af en bevægelsessensor, som samtidigt også aktiverer lys og strøm i boksen. 

 

Ventilatorerne cirkulerer konstant frisk luft ind i boksen.  På varme sommerdage hvor temperaturen stiger på kontoret, vil luften som cirkuleres ind i boksen naturligvis også være varmere. Dette gælder for alle bokse på markedet, da ventilatorens luftindtag er frisk luft fra det omgivende miljø. 

 

Vi anbefaler en Evapolar portabel luftkøler. Det er dog vigtigt at slukke den, når boksen ikke er i brug, for at undgå for meget fugt. Kontakt os for råd og vejledning til nedkøling af boksen.   

 

Den daglige rengøring af de udvendige sider og bord klares let med en opvredet klud og lunkent sæbevand. Der må aldrig bruges skurepulver eller andet slibende rengøringsmiddel. Tørres efter med en tør klud. 

 

Filten inde i boksen støvsuges med en blød børste og aftørres med en hårdt opvredet klud.

 

Glasdøren renses med glasrens. VIGTIGT: Glasrens kommes direkte på kluden og ikke på ruden for at undgå, at væsken løber mellem glas og træelementerne. Glasset tørres efter med en fnugfri klud. Brug kun materialer der ikke kan ridse glasset.

 

Med PhoneAlones UV-løsning kan du få automatisk desinficering af boksen på kun tre minutter. Vores innovative UV-løsning monteres nemt øverst i boksen og sikrer, at alle kan benytte PhoneAlone boksene bekymringsfrit. Samtidig gør løsningen det nu mindre besværligt at rengøre væggene på indersiden af boksen. Alle bokse er nemlig beklædt med filt og andet lydabsorberende materiale, som nedsætter støjen, men kan være svært at rengøre for bakterier. UV-løsningen er en effektiv hjælp for rengøringspersonalet.

Det bedste er altid at prøve vores bokse i virkeligheden. Du kan se PhoneAlone boksene i vores showroom i København. 

 

Er du ikke i nærheden af København, så lad os det vide på info@phonealone.dk, så finder vi en måde, hvor du kan se en af vores bokse et sted i nærheden af dig.

Vores produkter er designet til nemt at kunne samles. Der medfølger samlevejledning, så I selv kan samle jeres PhoneAlone boks.

 

2 personer monterer Telefonboksen på ca. 2 timer og Mødeboksen på ca. 2-3 timer.

 

Vi anbefaler dog at få vores erfarne montører til at samle boksen for jer. I skal blot skrive til os, hvis I har brug for hjælp til montering, så sørger vi for det.

Vores professionelle montører leverer boksen til adressen, samler den, og sørger for at den står lige der, hvor du gerne vil have det. De sørger desuden for bortskaffelse af al emballage og paller.

Vi har netop lanceret leveringstid på 7 dage. 

Du kan få leveret og monteret din PhoneAlone boks i Danmark inden for 7 dage, hvis det er en lagervare. 

Vi leverer altid efter nærmere aftale, så det passer dig bedst.  

 

Hvis jeres PhoneAlone produkt ikke lever op til jeres forventninger, så kan du inden for 100 dage returnere den, og få prisen refunderet. Du kontakter os, og sammen aftaler vi en tid, hvor vi kommer og afhenter jeres PhoneAlone boks.

 

Returretten gælder kun for én PhoneAlone boks og gælder ikke ved leasing.

 

Returretten gælder fra produktet er leveret og forudsætter at produktet er ubeskaddiget og komplet.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

Kom forbi til en snak og hør forskellen

Er du nysgerrig på vores produkter? Besøg vores showroom i hjertet af København NV. Vi byder på en varm kop kaffe, mens du oplever stilheden. Vi ses!
Book
Møde