bg_source_badge_1

Miljøpolitik

VISION

Vi har udarbejdet Telefonboksen, da vores vision og ønske er at øge trivsel og sundhed på de danske arbejdspladser.
I takt med, at åbne kontorlandskaber bliver mere udbredte, bliver nødvendigheden af løsninger som vores vigtigere. Vi har derfor skabt et produkt, der i forhold til andre på markedet ligger i en prisklasse, som er mere håndgribelig. Vi mener, at det at trives og kunne finde ro i løbet af arbejdsdagen skal være muligt for alle.
Det er ikke kun trivsel, som vi hos PhoneAlone bestræber os på at forbedre. Vi arbejder også løbende på at gøre vores produkt mere miljø- og klimavenligt.

 

ANSVAR

Vi har allerede taget de første skridt mod at gøre vores produkt mere miljø- og klimavenligt ved at anvende strømbesparende løsninger i vores bokse. Telefonboksens design er tidsløst og passer ind i alle kontormiljøer. Dette har vi gjort for at minimere både udskiftning og merproduktion. Vi tager altså ansvar for vores produkts miljøbelastning gennem dets levetid, og vi vil løbende arbejde hen imod at forbedre dette.   

 

DETTE GØR VI KONKRET VED AT:

  • Have et stilrent design, som minimerer udskiftningen og reducerer merproduktion
  • Anvendelse af materialer i bedst mulig kvalitet, som sikrer en lang levetid
  • Anvendelse af materiale som alle har de rigtige EU godkendte certificeringer
  • Installere sensorer, så der ikke bliver brugt unødvendig strøm på lys og ventilation i boksene
  • Have LED som lyskilde, da dette nedsætter strømforbruget og dermed også udledning
  • Have et ventilationssystem, der er udviklet sådan, at det bruger så lidt energi som muligt.
 

VORES FREMTIDIGE AMBITIONER

Vi er i løbende dialog med vores producent, så vi på sigt kan få udskiftet Telefonboksens materialer til mere miljøvenlige alternativer. Samtidig har vi fokus på vores logistik og andre aktiviteter, da vi vil tage ansvar for hele vores produkts livscyklus.  

Vi er sikre på, at det vil være muligt stadig at udbyde et produkt til en håndgribelig pris, som også tager hensyn til miljøet. Vi følger udviklingen inden for bæredygtige løsninger og håber på, at vi i nærmeste fremtid kan få realiseret vores vision om at sikre en højere trivsel på arbejdspladser uden at gå på kompromis med pris, miljø og klima. 

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

Kom forbi til en snak og hør forskellen

Er du nysgerrig på vores produkter? Besøg vores showroom i hjertet af København NV. Vi byder på en varm kop kaffe, mens du oplever stilheden. Vi ses!

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Book
Møde