OM OS

Bag udviklingen af PhoneAlone står et ambitiøst team anført af Kim Siefert, som i efteråret 2018 oplevede udfordringer med støj og nedsat koncentration/produktivitet hos sine medarbejdere, i eget kontormiljø.

 

Visionen med PhoneAlone telefonboksen er at skabe rum for et bedre arbejdsmiljø for de ansatte, hvor der er fokus på kvaliteten af den enkelte persons arbejde samt nedbringelse af stress og forøgelse af arbejdsglæde.

 

Kim Siefert har over 30 års erfaring med konstruktion og produktion af møbler og inventar, hvilket førte et reelt problem til reel handling og i januar 2019 var den første prototype af PhoneAlone telefonboksen færdig, til stor glæde for alle på kontoret.

 

Det stod hurtigt klart, at løsningen med PhoneAlone telefonboks var en stor gevinst på eget kontor og derfor blev det besluttet at andre virksomheder og institutioner naturligvis også skulle have muligheden for bringe et resultatskabende produkt som PhoneAlone ind i deres egne kontorer og derved muligheden for nemt og enkelt at skabe et roligt arbejdsmiljø.

 

Dette førte til stiftelsen af PhoneAlone Aps.

 

For Kim Siefert var det klart at PhoneAlone boksen skulle være den bedste på markedet inden for tre punkter:

  • PRODUKT:

PhoneAlone er et kvalitetsprodukt med fokus på dansk design som passer ind i ethvert kontormiljø.

 

  • YDEEVNE:

Nedsættelse af støj med 30 dB, hvilket gør PhoneAlone boksen til den bedst lydisolerende telefonboks i prisklassen.

 

  • PRIS:

Prisen, inkl. levering, på en PhoneAlone telefonboks er den laveste på markedet.

Ovenstående punkter var vigtige at kunne opfylde så alle typer kunder kan få glæde af en lyddæmpende telefonboks til deres kontorer.

 

I dag er PhoneAlone en veletableret virksomhed der fra eget lager leverer telefonboksen omgående i hele Europa.

 

Hos PhoneAlone bestræber vi os på at levere et resultatskabende produkt, høj service og en forbedret arbejdsplads for vores kunder.

 

Vores passion for arbejdsmiljø betyder at vi konstant arbejder på at styrke nuværende produkt og samtidigt udvikle nye løsninger til institutioner og åbne kontorlandskaber.

PhoneAlone – Øget fokus og produktivitet – Mindre støj og stress – En bedre arbejdsplads.

    Sorry, no posts matched your criteria.