Om os

Familieejet

virksomhed

PhoneAlone er resultatet af en families passion for at øge arbejdsglæden og produktiviteten i såvel danske som udenlandske virksomheder. Bag familieforetagendet står far-søn-duoen Kim og Joakim Siefert, som sammen med et dedikeret team har gjort hjertebarnet PhoneAlone til en uundværlig og værdsat del af mange arbejdspladser. Resultatet er fleksible, private rum, hvor kreativitet, produktivitet og fortrolighed får plads til at vokse uforstyrret frem og trives.

”Vores vision er at skabe rum for et bedre arbejdsmiljø for virksomheder og deres ansatte med plads til at arbejde uforstyrret og effektivt. Vi ønsker at bidrage til at nedbringe stress og øge arbejdsglæden på alle arbejdspladser – store som små.”

- Kim Siefert – CEO og Founder

et personligt frirum

I efteråret 2018 stod vi selv over for den udfordring, som mange virksomheder store som små kæmper med: støjniveauet i vores åbne kontormiljø havde nået uanede højder og udfordrede hele teamets koncentrationsevne og produktivitet dagligt. Det satte vi os for at lave om på uden at skulle omrokere hele kontoret. Resultatet blev PhoneAlone telefonboksen, som hurtigt blev en succes hos alle på kontoret. Siden vi bød den første prototype af telefonboksen velkommen i januar 2019, er PhoneAlone blevet en uundværlig og integreret del af kontoret, som skaber et personligt frirum med plads til fordybelse og koncentration – og det ville vi selvfølgelig give videre og dele med resten af verden.

Det stod nemlig hurtigt klart, at løsningen med telefonboksen til kontoret var en stor gevinst for os. Derfor besluttede vi at give andre virksomheder og institutioner samme mulighed for nemt og enkelt at skabe et roligere arbejdsmiljø – og dét med et stilrent og fleksibelt produkt til markedets bedste pris. Hermed var grundstenen for PhoneAlone ApS lagt, og vi har siden været en værdsat partner for erhvervslivet i jagten på et sundt og godt arbejdsmiljø.

Vi brænder for at skabe en telefonboks, som er den bedste på markedet inden for tre punkter:
Produkt

PhoneAlone er et kvalitetsprodukt i stilrent dansk design, som passer ind i ethvert kontormiljø.

Ydeevne

Telefonboksen nedsætter støj med 30 dB, hvilket betyder, at PhoneAlone produktet har den bedste lydisolering i prisklassen.

Pris

Prisen på en PhoneAlone telefonboks er den bedste på markedet.

I dag er PhoneAlone en virksomhed i vækst med egen produktudviklingsafdeling, produktion og eget lager, hvorfra vi leverer telefonboksen omgående i hele Europa. Derfor er processen, fra behovet opstår, til vores kunder har den monterede boks stående på kontoret, kort.

Vi bestræber os på at levere et produkt, som skaber mærkbare resultater og værdi for vores kunder, hvor god service er en naturlig del af pakken. Det kan vi, fordi vi har 30 års erfaring med udvikling og produktion af møbler, så kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd i vores bokse.

Vores passion for det gode og sunde arbejdsmiljø gør, at vi konstant arbejder på at styrke produktet og samtidig udvikle nye løsninger til alle former for virksomheder. Derfor kan du nu få automatisk desinficering til din PhoneAlone telefonboks.

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

Kom forbi til en snak og hør forskellen

Er du nysgerrig på vores produkter? Besøg vores showroom i hjertet af København NV. Vi byder på en varm kop kaffe, mens du oplever stilheden. Vi ses!

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Book
Møde