bg_source_badge_1

Om os

PhoneAlone er resultatet af et tæt samarbejde mellem to generationer: i spidsen står Kim og Joakim Siefert, som sammen har gjort far-søn projektet til en fælles passion for hele kontoret. Vi drives af at hjælpe virksomheder til øget arbejdsglæde og produktivitet. Formålet er at skabe private rum, som danner rammen om et roligt og uforstyrret sted at arbejde.

et personligt frirum

I efteråret 2018 oplevede vi selv, hvordan et åbent kontormiljø præget af støj udfordrede vores medarbejderes koncentrationsevne og produktivitet dagligt. Det satte vi os for at lave om på uden at skulle omrokere hele kontoret. Resultatet blev PhoneAlone telefonboksen, som hurtigt blev en succes. Siden monteringen af den første prototype af telefonboksen i januar 2019 er PhoneAlone blevet en uundværlig og integreret del af kontoret, som skaber et personligt frirum med plads til fordybelse og koncentration – og det ville vi selvfølgelig give videre.

Det stod nemlig hurtigt klart, at løsningen med telefonboksen til kontoret var en stor gevinst for os. Derfor besluttede vi at give andre virksomheder og institutioner samme mulighed for nemt og enkelt at skabe et roligere arbejdsmiljø. Hermed var grundstenen for PhoneAlone ApS lagt og vi har siden været en værdsat partner for erhvervslivet i jagten på et sundt og godt arbejdsmiljø.

”Vores vision er at skabe rum for et bedre arbejdsmiljø for virksomheder og deres ansatte, hvor der er fokus på kvaliteten af den enkeltes arbejde. Vi ønsker at bidrage til at nedbringe stress og øge arbejdsglæden på alle arbejdspladser – store som små.”

- Kim Siefert – CEO og Founder

Vi brænder for at skabe en telefonboks, som er den bedste på markedet inden for tre punkter:

Produkt

PhoneAlone er et kvalitetsprodukt i stilrent dansk design, som passer ind i ethvert kontormiljø.

YDEEVNE

Telefonboksen nedsætter støj med 30 dB, hvilket betyder, at PhoneAlone produktet har den bedste lydisolering i prisklassen.

Pris

Prisen på en PhoneAlone telefonboks er den bedste på markedet – og så er den inkl. levering til kanstenen.

I dag er PhoneAlone en virksomhed i vækst med egen produktudviklingsafdeling samt eget lager, hvorfra vi leverer telefonboksen omgående i hele Europa. Derfor er processen fra behovet opstår til vores kunder har den monterede boks stående på kontoret kort.

Vi bestræber os på at levere et produkt, som skaber mærkbare resultater og værdi for vores kunder, hvor god service er en naturlig del af pakken. Det kan vi, fordi vi har 30 års erfaring med udvikling og produktion af møbler, så kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd i vores bokse.

Vores passion for det gode og sunde arbejdsmiljø gør, at vi konstant arbejder på at styrke produktet og samtidig udvikle nye løsninger til alle former for virksomheder.

Joakim_portraet-removebg-preview

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til Joakim Siefert på:

Scroll til toppen
Joakim_portraet-removebg-preview

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til mig på
+45 30 66 93 73 eller skriv til  js@phonealone.dk

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.