Thygesen Textile Group

Thygesen Textile Group er en familieejet virksomhed, der siden 1931 har designet, produceret og forhandlet tekstilprodukter og er i kontinuerlig vækst. Som en virksomhed, der sætter stor værdi i at skabe et positivt arbejdsmiljø og fremme medarbejdernes trivsel, var Thygesen Textile Group på udkig efter mødefaciliteter, der kunne understøtte deres fortsatte vækst og stigende behov for at udnytte kvadratmeterne effektivt.

 

Vi er glade for at have leveret vores Telefonboks og Dobbeltboks til Thygesen Textile Group. Da de ønskede at udvide deres mødefaciliteter med henblik på digitale møder, var vores løsninger perfekte til deres behov. Telefonboksen i sort var det første skridt, men med vores Dobbeltboks, der matcher deres eksisterende indretning med lamelvægge, giver det dem mulighed for at udnytte deres rum mere effektivt, både til digitale og fysiske møder, uden at forstyrre.

PhoneAlones bokse har forbedret vores arbejdsmiljø. De giver os ikke kun mulighed for at afholde private samtaler og digitale møder, men de passer også smukt ind i vores eksisterende indretning. Det har været en fornøjelse at arbejde med PhoneAlone, og vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde.

Jens Thygesen, CEO & Partner

PhoneAlone sort telefonboks Thygesen Textile Group

Galleri

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

Kom forbi til en snak og hør forskellen

Er du nysgerrig på vores produkter? Besøg vores showroom i hjertet af København NV. Vi byder på en varm kop kaffe, mens du oplever stilheden. Vi ses!

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Book
Møde