Saint-Gobain

Saint-Gobain er en af verdens førende producenter af materialer og løsninger til byggeriet. Med et stærkt fokus på bæredygtighed og på menneskers trivsel i bygninger er koncernen til stede i 76 lande verden over. Blandt koncernens varemærker i Danmark findes Gyproc, Isover og Weber.

 

Saint-Gobain er drevet af at bidrage til en mere tryg og bæredygtig fremtid for alle. Derfor har de defineret deres fremmeste formål: Making the world a better home.

 

Vores rene, minimalistiske design gør det muligt at bl.a. tilpasse boksen med folie, hvilket også sikrer, at den harmonerer med enhver kontoræstetik og branding.

Vi er meget tilfredse med de to PhoneAlone bokse, vi har på vores nordiske hovedkontor i København. Boksene bliver flittigt brugt og fungerer både som aflastning til vores mødelokaler, fx ved onlinemøder, og som et sted, hvor medarbejdere hurtigt kan tage sine opkald i ro.

 

Betina Knutsson

PhoneAlone telefonboks Saint-Gobain

Galleri

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

Kom forbi til en snak og hør forskellen

Er du nysgerrig på vores produkter? Besøg vores showroom i hjertet af København NV. Vi byder på en varm kop kaffe, mens du oplever stilheden. Vi ses!

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Book
Møde