Sådan bruger du din PhoneAlone telefonboks bedst

De fleste virksomheder med åbne kontorlandskaber kan nikke genkendende til, at larmen hurtigt kan nå uanede højder. Derfor kan det være svært at koncentrere sig, produktiviteten falder og møder kan være svære at gennemføre uforstyrret.

 

Lyder det bekendt? Så overvejer du måske at anskaffe dig telefonbokse, der kan afhjælpe problemet, eller måske er de allerede en værdsat og flittigt brugt tilføjelse til din arbejdsplads. Uanset hvad er PhoneAlones telefonboks til kontoret et hjælpemiddel, der ligesom alt andet leveres med en række anbefalinger til, hvordan du bruger den bedst og får mest muligt ud af den.

 

Derfor har vi samlet en række gode tips til, hvordan du sikrer den mest ideelle anvendelse af dine PhoneAlone telefonbokse og skaber de rette forhold for et produktivt arbejdsflow. Vil du være sikker på, at dine telefonbokse bliver en værdifuld tilføjelse til kontoret, er det nu, du skal læne dig tilbage og blive klogere på, hvordan PhoneAlone telefonboksen bliver dit nye favoritspot på arbejdspladsen.

 

  1. Du skal vende rigtigt

Når du træder ind i en PhoneAlone telefonboks, vil den hurtigt føles som en behagelig og hyggelig osteklokke, hvor du kan være helt dig selv, undgå at forstyrre andre og heller ikke selv forstyrres. Boksen nedsætter støj med 30 dB, og selvom det er markedets bedste lydisolering til prisen, så vil der være en minimal mængde lyd, som slipper både ind og ud af boksen. Dette kan dog afhjælpes mest muligt ved altid at tale ind i filten og væk fra glasset, da din retning i boksen har en mærkbar effekt på, hvad dine kolleger uden for den kan høre. Sørger du for at tale ind i lagene af lydisolerende skum og filt, vil kolleger udenfor boksen altså virkelig skulle spidse ører, hvis de er nysgerrige på din samtale. Samtidig får du rigelig fred og ro fra forstyrrende samtaler, latter og musik, som konstant summer i baggrunden på arbejdspladsen.

 

  1. Giv plads til alle kolleger

Du kender måske udtrykket ”aldrig gå ned på udstyr”. Det samme gælder i PhoneAlones telefonboks til kontoret. Selvom telefonboksene ikke kræver meget rent teknisk og opsætningsmæssigt, er det vigtigt, at du sørger for de rette forudsætninger til at give plads til alle kolleger. En barstol, der kan drejes, hæves og sænkes er derfor det mest ideelle møbel at udstyre din telefonboks med. Den gør det ikke alene nemt for dig at dreje dig væk fra glasset som nævnt tidligere. Dens slanke design og justerbare højde giver nemlig også plads til alle størrelser kolleger, så de kan sidde behageligt og arbejde med computeren placeret på bordpladen.

 

  1. Frisk og kølig luft sikrer velbehag

PhoneAlone telefonboksene er udstyret med to støjsvage ventilatorer, som sørger for, at boksene holder en behagelig temperatur, når du bruger dem. Om sommeren vil du dog måske opleve, at temperaturen i telefonboksene stiger i takt med, at temperaturen uden for og på kontoret også gør det. Det betyder nemlig, at luften i PhoneAlone boksene ikke bliver koldere, hvis luften i lokalet heller ikke gør det, da ventilatorerne trækker luft ind fra lokalet og udskifter luften inde i boksen med nyt herfra. Derfor anbefaler vi, at de varme sommerdage afhjælpes med køleenheden Evapolar, som afgiver frisk og kølig luft og dermed hurtigt køler personen i telefonboksen ned. Ligesom ved aircondition kan Evapolar indstilles til flere niveauer, så du helt selv bestemmer, hvor kold luften skal være. Indstil den på medium niveau og husk at slukke for den efter brug, da du ellers kan risikere at fylde din telefonboks med vandpartikler.

 

  1. Ingen perfektion, men masser af fordele

Hvis dine forventninger er en telefonboks, der giver fuld anonymitet og en sikring i stil med Fort Knox, så vil de færreste telefonbokse til kontorer leve op til det. Den perfekte telefonboks med masser af plads, som er 100% lydtæt og fri for støj med et indeklima, der tilpasses dig, findes ikke. Til gengæld får du i PhoneAlone telefonboksen et produkt, der er meget tæt på, med et væld af fordele. Vores telefonboks er et arbejdsredskab, som øger produktivitet og fokus og nedsætter stress på arbejdspladsen ved at være et roligt, personligt rum med plads til dig blandt alle andre. Skal du have samtaler som kræver 100% anonymitet og fortrolighed, skal du nok vælge at tage samtalen i privaten derhjemme. Har du derimod brug for et rum med plads til kundemøder, ”private opkald” og samtaler med dine kolleger eller hvor du bare kan få ro til at sidde og arbejde, vil du opleve, at en PhoneAlone telefonboks er en fantastisk og kærkommen tilføjelse til et godt arbejdsmiljø. Træd ind i telefonboksen med denne indstilling, og du vil opleve, at den lever op til dine forventninger.

 

  1. Telefonbokse er fremtiden

Nu er du blevet klogere på, hvordan du praktisk skal bruge telefonboksen bedst, og hvilke fordele, du får med en PhoneAlone telefonboks. Derfor vil vi nu blot huske dig på, at en telefonboks er en investering, som med tiden bliver en normal og fast del af mange kontorer. For 10-20 år siden var hæve-sænke skriveborde på samme måde på vej frem og et ”nice to have”, som gav forbedrede fysiske arbejdsforhold. I dag er hæve-sænke skrivebordene lovkrav og uundværlige på ethvert kontor. Hvorfor drager vi denne parallel? Fordi en telefonboks bevæger sig i samme retning, og på samme måde som med hæve-sænke skrivebordene har vi her hos PhoneAlone sat fokus på at skabe et produkt med mange kvaliteter til en reel og overkommelig pris, der samtidig er markedets bedste – også selvom det for nogle virksomheder vil være en større investering. Denne pris har vi fastsat, fordi du skal have gode økonomiske forudsætninger for at øge arbejdsglæden og trivslen på din arbejdsplads. Og fordi telefonbokse er fremtiden, som vi vil gøre tilgængelige for alle.

 

Har du spørgsmål til din PhoneAlone telefonboks eller er du klar til at investere i fremtiden, er du meget velkommen til at kontakte os på 30669373. Hvis du ikke har set det, kan du nu også få PhoneAlones mødeboks til kontoret, så du og dine kolleger nemt får et mødelokale på kontoret, hvor I sammen kan holde møder uforstyrret og i mere private rammer.

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

Kom forbi til en snak og hør forskellen

Er du nysgerrig på vores produkter? Besøg vores showroom i hjertet af København NV. Vi byder på en varm kop kaffe, mens du oplever stilheden. Vi ses!

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Book
Møde