Telefonbokse og mødebokse til kontor

Måden vi arbejder på er den seneste årrække blevet mere og mere digital. Vi kommunikerer ofte digitalt og møder holdes gerne online. Derfor er det vigtigt at du som medarbejder har mulighed for at fordybe dig i dit online møde og ikke bliver forstyrret af snak, generel uro eller dårlig akustik. En telefonboks på kontoret løser dette behov for dig, da den skærer næsten alt lyd væk og tillader dig at fokusere 100% på den opgave du har foran dig. Uanset om du skal have en samtale der kræver ro eller om du skal fordybe dig i en opgave der kræver lidt ekstra er en telefonboks på kontoret et utroligt effektivt redskab. Selve møblet fylder næsten ingenting og det føles som at tilføje et ekstra mødelokale til jeres kontor. 

PhoneAlone Mødeboks med lameller

Interesseret i en telefonboks?

Kontakt os og hør om dine muligheder

Hvorfor har du brug for en telefonboks til kontoret?

Støj i storrumskontorer kan give varige mèn
En rapport fra Det Nationale Forskningscenter For Velfærd, AMI, viser, at støj i arbejdsmiljøet kan medføre høreskader, hjertekarsygdomme og fosterskader.
“Ikke uvæsentligt påvirker støj også præstationen i arbejdsmiljøet”, fortsætter AMI-rapporten. Den sætter samtidig spørgsmål ved, om de eksisterende regler for kontorindretning beskytter særligt følsomme grupper. Det er bl.a. på den baggrund, at PhoneAlone Aps, en ny dansk virksomhed ejet og ledet af direktør Kim D. Siefert har udviklet og designet en telefonboks der adresserer problemet.

Udfordring i store rum når der skal telefoneres er støj
”Telefonen er for længst blevet mobil, vi flytter os konstant, og har hele tiden mobilen med. Kravet om private samtaler, og ikke at forstyrre kolleger, stiller store krav til moderne og trendy kontorindretning. Medarbejdere på tidssvarende arbejdspladser kræver telefon fred og telefon ro, både når der skal arbejdes og når der skal telefoneres”.

Telefonbokse som arkitektoniske løsninger
”State of the art arkitektonisk indretning giver mange muligheder for, at arbejde med akustik og støjdæmpning. Flere analyser viser tydeligt, at arkitektonisk indretning med lyddæmpning er fremmende for et effektivt kontormiljø. Medarbejdere og ledere trives, og oplever, at det at kunne telefonere alene i en lydisoleret telefonboks, er et højt værdsat medarbejde gode”.

Telefoner alene i en telefonboks
”Måske kan du huske, at der for nogle år siden var mange telefonbokse i Danmark?” spørger Kim D. Siefert.
I 2007 var der omkring 3.000 telefonbokse i Danmark, men allerede i 2009 var tallet faldet til omkring 500. I 2017 var der tre telefonbokse tilbage i Aarhus, der formentlig var de sidste i hele Danmark. Telefonerne blev fjernet fra boksene den 13. december 2017. Den sidste boks blev fjernet på Lille Torv i Århus 13. april 2018.

Tal uforstyrret i en telefonboks på moderne indrettede storrumskontorer
”Nærmest på samme tidspunkt som de udendørs telefonbokse forsvandt, startede en ny trend i USA. I typisk New York stil blev telefonboksen indført i storrumskontorer.

Undgå støj, få fred og ro
Kim D. Siefert fortsætter: ”Ud fra egne udfordringer med personale i storrumskontor og med inspiration fra New York blev grundlaget for PhoneAlone boksen udviklet. Telefonboksen er udviklet til åbne miljøer, hvor medarbejdere har et behov for at fordybe sig i en opgave, føre en uforstyrret samtale uden at forstyrre kolleger, og ved telefonsamtaler af privat og eller fortrolig karakter.”

Telefonboks med lydabsorberende effekt
”Design og konstruktion med lydabsorberende effekt medfører, at støj udefra ikke høres i boksen, og at samtaler i boksen ikke høres i lokalet. Så uanset om det er et åbent kontormiljø, en reception eller et offentligt rum, vil denne telefonboks med sin størrelse og konstruktion passe ind i moderne miljøer.”

Design, funktionalitet og kvalitet
Kim D. Siefert nævner dette: ”Telefonboksen fremstår i moderne, stilrent, dansk design. Telefonboksen er konstrueret af lydabsorberende materialer både indvendigt og udvendigt. Telefonboksen indeholder ventilationssystem samt energibesparende LED lys, der aktiveres med bevægelsessensor i boksen, og medvirker til et fremragende arbejdsklima.”

USB stik, 220 v sikkerhedsglas, rustfrit stål dørgreb, kvalitetsmaterialer
Kim D. Siefert fortsætter: ”I boksen er der monteret USB stik og 220 v til opladning af iphones, ipads, pc’ere, android telefoner m.v. Det naturlige lysindfald i boksen sikres ved den store glasdør, monteret med sikkerhedsglas. Der er 30 mm brandsikker isolering, stort rustfrit stål dørgreb både indvendig og udvendig, og justerbare fødder der sikrer stabil montage også på vanskelige underlag. I boksen er der monteret et lille bord i den ene side, der passer til bærbar pc, ipad m.v. og med udfræsning til placering af iphone”.

Leveret og monteret
”Telefonboksen leveres fragtfrit til kantsten overalt i Danmark, undtagen ikke brofaste øer. Du kan selv vælge at opsætte telefonboksen, eller lade vore montører sørge for at montere din telefonboks på din ønskede placering” afslutter Kim D. Siefert.

 
 

Vil du vide mere om telefonbokse til kontoret?

Vores telefonbokse er dit kontormiljøs nye bedste ven. Læs mere om vores telefonbokse og opdag mulighederne.

PhoneAlone telefonboks til kontor
Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

Kom forbi til en snak og hør forskellen

Er du nysgerrig på vores produkter? Besøg vores showroom i hjertet af København NV. Vi byder på en varm kop kaffe, mens du oplever stilheden. Vi ses!

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Book
Møde