Make!mpact

Da vi hos make!mpact først flyttede ind på kontoret i september 2020, var der ikke rigtig et sted hvor vi kunne gå hen og tale uforstyrret. Så hver gang nogle af os enten havde vigtige arbejdsmæssige eller personlige kald, var vi tvunget til at gå ud på gangen (hvor alle vores naboer kunne høre os) eller alternativt ud på gaden – også hvis det regnede!

Men da Joakim fra PhoneAlone en dag kom fordi, hvor jeg faktisk sad ude på gangen og var i gang med et vigtigt opkald, ændrede vores tankegang sig omkring det at kunne lave “in-office calls”. Vi fik først en grundig demo af Joakim om hvad PhoneAlone boksen kunne, og ikke lang tid efter fik vi med hjælp fra resten af make!mpact teamet samlet vores nye PhoneAlone boks inden på vores store kontor.

 

At have en PhoneAlone boks på vores kontor gør at vi i dag nu – hvis den er ledig selvfølgelig, da der er rift om den – kan foretage vigtige opkald eller blot bare sidde og arbejde, uden at andre skal forstyrre en. Og så er det jo et kæmpe plus at den er super komfortabel at opholde sig i samt pynter godt på et ungt startup kontor som vores!

Christopher Trunk Black Co-founder & Head of Partnerships

Galleri

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

*Valid through 31/8/2023

Is your summer full of digital meetings?

Get a FREE Jabra Speak 710
and an extra 20% off on video equipment
when you buy the PhoneAlone Meeting Booth.
Book
Møde