Københavns Universitet

Københavns Universitet (KU) er Danmarks ældste universitet. I Universitetsfirkanten i hjertet af København finder man nogle af universitetets historiske bygninger. Disse lokaler har gennem tiden huset mange forskellige fakulteter og institutter og har været vidne til utallige akademiske diskussioner, forelæsninger og studenteraktiviteter. Bygningerne ved Frue Plads er kendetegnet ved deres klassiske arkitektur, som afspejler den rige historie og tradition, som KU er grundlagt på. Med en historie, der strækker sig over århundreder, kombinerer disse lokaler det bedste fra fortiden med en moderne tilgang til uddannelse.

 

For dem, der søger ro i denne pulserende akademiske verden, tilbyder vores pladsbesparende dobbeltboks et uforstyrret miljø, ideelt for studerende, forskere og medarbejdere til at dykke dybt ned i deres arbejde uden at tage for meget plads i de smukke lokaler.

PhoneAlone sort dobbeltboks på Københavns Universitet Nørregade

Galleri

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

Kom forbi til en snak og hør forskellen

Er du nysgerrig på vores produkter? Besøg vores showroom i hjertet af København NV. Vi byder på en varm kop kaffe, mens du oplever stilheden. Vi ses!

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Book
Møde