KMD

KMD, en af Danmarks største it-virksomheder, udvikler software- og serviceløsninger til offentligt og privat segment i Danmark og udvalgte dele af Skandinavien har investeret i PhoneAlone bokse for at skabe et mere fokuseret og effektivt arbejdsmiljø ved at mindske forstyrrelser.

PhoneAlone boksene har været en stor gevinst på vores kontor i Ballerup. De tilbyder medarbejderne ”et rum” til uforstyrrede opkald, møder eller koncentreret arbejde. I vores storrumskontorer er det vigtigt at kunne trække sig væk og tale uden at forstyrre hinanden, og placeringen ved kaffemaskinen gør dem let tilgængelige. I vores produktionsområde, hvor printere skaber en del støj, er boksene også afgørende for at sikre ro til opkald og korte møder. PhoneAlone boksene har forbedret vores arbejdsplads, idet de giver mulighed for den nødvendige ro i en ellers stor og travl bygning med mange medarbejdere.

Line Rahbek Kansing, Procurement Specialist

KMD PhoneAlone Telefonboks Møderum

Galleri

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

Kom forbi til en snak og hør forskellen

Er du nysgerrig på vores produkter? Besøg vores showroom i hjertet af København NV. Vi byder på en varm kop kaffe, mens du oplever stilheden. Vi ses!

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Book
Møde