Hobbii

Danske Hobbii, verdens førende garnunivers, mener at det at arbejde hos Hobbii skal være spændende, sjovt og meningsfuldt. Deres dedikerede People & Culture team bruger al deres tid på at sikre, at det ikke er træls at gå på arbejde. Deres nye kontor er beliggende i København (NV) og er derfor vores gode naboer. Når man arbejder i en virksomhed med dette tempo, har man også nogle gange brug for rolige steder til at fokusere og være kreativ.

Hos Hobbii tror vi på at vores arbejdsplads ikke kun skal være et arbejdsrum, men et sted hvor kreativitet og samarbejde blomstrer. Vi har set hvor vigtigt det er at have et sted, hvor vores medarbejdere kan trække sig tilbage for at tage opkald, holde møder uden forstyrrelser eller fokusere på en opgave. Som en global virksomhed ville vi imødekomme behovet for at kunne tale med kollegaer og samarbejdspartnere på andre lokationer, og behovet for en PhoneAlone telefon- og mødeboks blev tydeligt. Den giver den nødvendige ro i en ellers travl hverdag og sikrer, at vigtige samtaler kan foregå uforstyrret.

Karen Nordenbo, Head of People & Culture

PhoneAlone mødeboks sort hos Hobbii

Galleri

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

Kom forbi til en snak og hør forskellen

Er du nysgerrig på vores produkter? Besøg vores showroom i hjertet af København NV. Vi byder på en varm kop kaffe, mens du oplever stilheden. Vi ses!

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Book
Møde