Daquma

Daquma er et konsulentfirma, der tilbyder ekspertise inden for bl.a. Quality og Data Management for life science-sektoren. De har en dyb ekspertise i implementeringen af IT- og dataløsninger, der er skræddersyet til behovene i stærkt regulerede industrier.

I forbindelse med vores flytning til det nye kontor og i lyset af vores vækst, blev behovet for at udvide med et nyt mødelokale en høj prioritet.

 

PhoneAlones dobbeltboksløsning har været instrumental, da vi som konsulenter tilbringer størstedelen af vores arbejdsdag i møder og fordi vores nuværende kontor ikke indbyder til opbygning af flere mødelokaler. Her har mødeboksen været en værdifuld investering for os, da den ikke kun er fleksibel med hensyn til indretning, men også har en langsigtet værdi ved at kunne tages med til fremtidige kontorer.

 

Vi vil uden tvivl anbefale PhoneAlones løsninger og vil bestemt ikke være bekymret for at købe flere i takt med et voksende behov.

Kevin McAleese-Schwartz, Associate Partner

Daquma kontor PhoneAlone dobbeltboks grå/lys eg

Galleri

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

Kom forbi til en snak og hør forskellen

Er du nysgerrig på vores produkter? Besøg vores showroom i hjertet af København NV. Vi byder på en varm kop kaffe, mens du oplever stilheden. Vi ses!

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Book
Møde