Crediwire

Jeg vil med glæde dele min positive oplevelse med PhoneAlone og deres exceptionelle lydisolerede mødebokse. Hos Crediwire har vi brugt PhoneAlone på både messer og på vores kontorer, og det har været en sand game changer.

 

På TechBBQ var vi glade for at tænke ud af boksen med PhoneAlone. Vi introducerede den første brandede PhoneAlone mødeboks, som ikke kun hjalp os med at udvide Crediwire-brandet, men også gav os mulighed for at vise værdien af vores software uden nogen afbrydelser fra omgivende støj. Det hjalp os med at etablere bedre relationer til vores kunder og samarbejdspartnere.

 

PhoneAlone mødeboksene har været en utrolig god tilføjelse til vores kontorer. De giver medarbejderne et privat rum til at holde møder, foretage opkald eller endda tage en hurtig pause. Lydisoleringsteknologien sikrer, at samtaler ikke kan overhøres, hvilket er afgørende, når man diskuterer følsomme oplysninger.

 

En af de bedste ting ved PhoneAlone mødeboksene er, hvor nemme de er at montere og flytte rundt. De er ideelle til vores konstant skiftende kontorindretning, og det stilrene og moderne design tilføjer et strejf af professionalisme til vores arbejdsplads.

 

Samlet set anbefaler jeg varmt PhoneAlone og deres lydisolerede mødebokse. De har haft en betydelig indflydelse på vores forretning, og jeg er overbevist om, at de vil gøre det samme for enhver virksomhed, der leder efter en løsning til deres lydisoleringsbehov.

Mads Brix, CCO

Mødeboks Dobbeltboks PhoneAlone Crediwire

Galleri

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

Kom forbi til en snak og hør forskellen

Er du nysgerrig på vores produkter? Besøg vores showroom i hjertet af København NV. Vi byder på en varm kop kaffe, mens du oplever stilheden. Vi ses!

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Book
Møde