Atlab

Atlab er en moderne konsulentvirksomhed med en stærk værdibaseret kerne, hvor fokus ligger på deres menneskelige ressourcer. De mener, at deres medarbejdere er deres stærkeste konkurrencefordel. Derfor stræber de konstant efter at sikre en arbejdskultur, der vægter personlig frihed, fleksibilitet og en sund work-life balance. Dette er en integreret del af virksomhedens forretningsstrategi, da de mener, at succes er direkte korreleret med medarbejdernes trivsel og at de kun er lige så gode som de mennesker, de har i deres team.

Vi har brugt PhoneAlone, siden vi flyttede ind på vores kontor i Carlsberg Byen for godt et år siden. Vi er en konsulentvirksomhed, der arbejder med finans og HR, og for os har boksene fungeret super godt til Teams-møder. Især vores HR konsulenter bruger dem meget, da de er lydtætte, og man derfor nemt kan diskutere fortrolige emner.

Nina Dissing, Creative Director

Atlab Office Telefonboks PhoneAlone

Galleri

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

Kom forbi til en snak og hør forskellen

Er du nysgerrig på vores produkter? Besøg vores showroom i hjertet af København NV. Vi byder på en varm kop kaffe, mens du oplever stilheden. Vi ses!

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Book
Møde