Dreaminfluence

Dreaminfluence, en del af Blazar Capital, er en førende virksomhed inden for influencer marketing. De specialiserer sig i at skabe skræddersyede kampagner, der forbinder brands med relevante influencere for at opnå autentisk og målbar markedsføring. Deres arbejde hjælper virksomheder med at nå deres målgrupper effektivt gennem kreative og strategiske samarbejder.

 

Dreaminfluence stod over for udfordringen med at finde et nyt kontorlokale, der kunne rumme deres voksende team og behovet for flere mødelokaler. PhoneAlone leverede en løsning med vores lydisolerede telefonbokse, som gjorde det muligt for dem at imødekomme både deres medarbejderes behov for ro og deres mange virtuelle møder. Boksene har skabt fleksible og stille rum, der har gjort en stor forskel for deres daglige arbejdsgange.

Jeres bokse bidrager først og fremmest til at vores kontor kan hænge sammen med den mængde af mennesker vi har. De bidrager til at de enkelte medarbejdere kan få ro til deres møder, eller har mulighed for at fordybe sig i noget arbejde, hvor der er ro. Vi er en virksomhed hvor mange medarbejdere arbejder remote, og det betyder mange online møder internt, her kan der være brug for at trygt rum at kunne snakke med sin leder i, og her bidrager boksene ligeledes.

 

Da vi skulle finde et nyt kontor, var mængden af kontorlokaler altid det mange steder blev fravalgt på, men da vi fik muligheden for at have plads til jeres produkt kunne det bidrage til at vi kunne få det kontorlokale som vi ønskede.

Mads Wedderkopp, CEO

Dreaminfluence / Algorize kontor - PhoneAlone sorte telefonbokse

Galleri

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Book
Møde