FRIDAY

FRIDAY er et af Danmarks førende kommunikationsbureauer, der fungerer som en betroet rådgiver for både beslutningstagere, virksomheder og organisationer. De er kendt for deres innovative tilgang til kommunikation og evnen til at skabe løsninger, der gør en reel forskel for deres kunder. Deres imponerende kontor i hjertet af København kombinerer æstetik og funktionalitet, hvilket skaber et inspirerende arbejdsmiljø.

 

Med virksomhedens vækst opstod behovet for flere stillezoner, hvor medarbejderne kunne fokusere, tage fortrolige samtaler eller afholde virtuelle møder i rolige omgivelser. FRIDAY søgte en løsning, der både kunne imødekomme deres behov for arbejdsro og samtidig harmonere med deres smagfulde kontorindretning. PhoneAlone leverede specialdesignede lydisolerede bokse, der smukt blev integreret i deres kontormiljø, og som tilføjede både funktionalitet og æstetisk værdi.

I takt med, at FRIDAY er vokset det seneste år, opstod behovet for flere stillezoner og steder man kan trække hen og fordybe sig, tale i telefon eller tage et teams-møde. Vores valg faldt hurtigt på PhoneAlone, da de havde bokse der levede op til vores behov samtidig med, at de både kvalitets- og prismæssigt var konkurrencedygtige. Vi valgte at gå med en mødeboks til 4 personer og en arbejdsboks og det har vi ikke fortrudt, de er begge dagligt i brug og det har haft en stor effekt på arbejdsmiljøet på kontoret.

Trine Ploug, Adm. medarbejder og arbejdsmiljørepræsentant

Specialdesignet mødeboks fra PhoneAlone integreret i Fridays æstetiske kontormiljø i centrum af København

Galleri

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Book
Møde