Internationalt møbelfirma

Et anerkendt internationalt firma, der specialiserer sig i møbler og boligindretning, stod efter en omfattende renovering af deres danske hovedkontor over for behovet for telefon- og mødebokse, der både kunne integreres harmonisk i deres kontormiljø og afspejle deres brandidentitet. Det var vigtigt, at alle elementer i kontoret afspejlede deres skandinaviske designfilosofi.

 

For at imødekomme dette behov, samarbejdede vi om at udvikle specialdesignede bokse, der perfekt komplementerer det nyrenoverede kontor. Disse bokse blev udstyret med hvidmalede akustiklameller på siderne, hvilket ikke kun forbedrer lydisoleringen, men også fremhæver det skandinaviske designudtryk, som firmaet er kendt for. Kombinationen af minimalistisk æstetik og høj funktionalitet resulterede i et produkt, der passer perfekt til deres værdier og vision.

 

Virksomheden har nu telefon- og mødebokse, der smelter sammen med det overordnede kontordesign og understøtter deres fokus på en rolig, stilren og effektiv arbejdsplads. De specialdesignede bokse har ikke blot forbedret arbejdsmiljøet, men har også styrket firmaets interne brandidentitet.

PhoneAlone specialdesignede bokse hvidmalede lameller

Galleri

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Book
Møde