Rigshospitalet

“På Rigshospitalet havde vi brug for at styrke arbejdsmiljøet med nye mødefaciliteter på direktionsgangene samt forskellige afdelinger, hvor telefonopkald, samtaler og onlinemøder kan afholdes. Ligeledes var det dog et krav at vores mødefaciliteter var sikret således at der ikke var bakteriespredning mellem de forskellige mennesker som benytter disse, idet vi på hospitalet selvsagt har brug for høj hygiejne. Prisen har også været en faktor da vi med de offentlige midler vi forvalter, altid bestræber os på at få mest for pengene.

Valget faldt derfor på PhoneAlone telefon og mødebokse da de var den eneste leverandør på markedet som kunne tilbyde CE godkendte UV funktion som automatisk desinficere boksene.
Med deres stilrene danske design og gode lyd nedsætning kunne PhoneAlone levere den forbedring til vores arbejdsmiljø som vi havde brug for.

Telefonboksene fra PhoneAlone fungerer supergodt og levering samt service fungerede upåklageligt.”

Franca Laursen Zeller, Arkitekt cand. Arch Rigshospitalet

Rigshospitalet PhoneAlone Telefonboks

Galleri

Scroll to Top
Joakim Siefert partner PhoneAlone
Vil du vide mere?

Ring til os på

+45 30 66 93 73

eller skriv til 

js@phonealone.dk

Kom forbi til en snak og hør forskellen

Er du nysgerrig på vores produkter? Besøg vores showroom i hjertet af København NV. Vi byder på en varm kop kaffe, mens du oplever stilheden. Vi ses!

WORKSPACE EXPO PARIS

Workspace Expo Paris

Paris – Porte de Versailles 

Hall 1

Stand K56

March 26-28, 2024

Book
Møde