FAQS

Jeg vil gerne se og afprøve telefonboksen inden køb. Vil det være muligt?

Det er naturligvis en mulighed. Vores telefonboks fås hos anerkendte kontormøbeludsalg på Sjælland, og samtlige af vores samarbejdspartnere har udstillingsmodeller beregnet til formålet. Find din nærmeste forhandler HER og aftal et besøg i vores telefonboks – du vil blive glædeligt overrasket.

Hvor mange kontorbokse har jeg behov for til min virksomhed?

Ingen arbejdspladser er ens. Derfor er antallet af bokse altid op til dig at vurdere. Vi anbefaler én boks per 10 medarbejdere. Er du stadig i tvivl, er du velkommen til at kontakte vores erfarne forhandlere, der kan rådgive dig om hvordan du indretter og udnytter din kontorplads bedst muligt.

Hvordan fungerer jeres 100 dages returret?

Forhåbentligt bliver du og din virksomhed så tilfredse med jeres telefonboks, at I slet ikke vil være den foruden. Ellers kan du aflevere boksen tilbage inden for 100 dage – så refunderer PhoneAlone dit køb. Ved returnering bedes du kontakte os først – så aftaler vi nærmere om, hvordan returprocessen skal foregå.

Hvad vil det koste at få leveret telefonboksen?

Omkostningen til levering er inkluderet i boksens udsalgspris på 19.900,-. Vi samarbejder med et privat fragtfirma, som leverer boksen til din virksomhed.

Kan jeg leje telefonboksen?

Nej – PhoneAlone Boksen kan ikke lejes, men den kan leases for helt ned til 399 kr. i måneden uden udbetaling. Se vores website under leasing for mere information.

Hvad nu hvis jeg stadig har spørgsmål til telefonboksen?

Vores ofte stillede spørgsmål er et udpluk af spørgsmål, andre kunder har stillet os. Fremgår dit spørgsmål ikke af siden, ser vi frem til at besvare det. Ring til os på +45 31 18 29 10 eller send os en e-mail på ks@phonealone.dk.

SEND OS EN E-MAIL

KONTAKTDETALJER

 

ADRESSE
FREDERIKSBERGGADE 1A, 3. SAL
1561 KØBENHAVN K

TELEFON
+45 31 18 29 10